BİTLİS / MUTKİ - Boğazönü Ortaokulu

05356219337
BOĞAZÖNÜ KÖYÜ BOĞAZÖNÜ KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 6 MUTKİ / BİTLİS
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve örnek gösterilen bir eğitim öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Gündüzlü Eğitim)
08.30- 15.30
Kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Köyümüzden ulaşım her gün köy arabaları ile sağlanmaktadır.Araçlar sabah Bitlis merkeze gidip akşama doğru dönüş yapmaktadır. Ayrıca köyde bulunan özel araçlarla da ulaşım sağlanıyor.
Boğazönü Köyü Mutki/BİTLİS
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bağlı olduğu Mutki İlçesine uzaklığı 25 km, Bitlis´e uzaklığı 45 km´dir.Dağlık bir yerleşim olduğu için ve kışın kar yağışının fazla olmasından dolayı tüm öğretmenlerimiz köyde ikamet etmektedir. Lojman bulunmamaktadır.
Okulumuz tübitak projelerine her yıl katılım sağlamaktadır.